Hur man väljer ett bra lag i fantasy fotboll

Alla dessa faktorer är viktiga när det gäller fotbollsspel och vi kommer att titta på dem en efter en.

Först och främst ska du välja ett lag. Du kan lätt börja med ett stabilt lag i de mindre ligorna, så du har bättre förutsättningar att välja ett stabilt lag som kommer att driva på och hålla rent bättre än de större klubbarna. Tänk på de mindre lagen som utvecklande rookies på vägen till den stora fotbollen. Förstår du vad jag menar? Du måste vara flitig här eftersom en del av managerna i dessa ligor är relativt erfarna.

Välj en bra målvakt. De flesta av dessa lag kommer att ha ett stabilt försvar och målvakten kommer att vara en nyckelkomponent. När allt är sagt definitivt om fokusera på försvaret. Det krävs en mycket speciell målvakt för att se brytpunkten i en skruvboll vid 18-metersboxen, men det finns de som kan få det anmärkningsvärda att komma in under alla omständigheter med tanke på det tempo som motståndarna springer med. Öppna ögonen på målvakten och se vad han/hon kan göra på backsidan.

Välj en bra Striker. En bra anfallare kommer att utnyttja rätt avstånd och arbetskapacitet och kunna attackera från stora ytor. Det finns de anfallare som verkar se spelet i termer av position för att vara avslutare i matchen. En anfallare försöker singulärt få bra saker att hända när matchen står på spel och dessa killar gör skillnaden. När man tittar på lag letar man efter de som har en hög skottprocent och inte positionering. Detta är en del i fotbollsbetting som måste tas i beaktande eftersom anfallarna är dina måltavlor i alla matcher.

Välj en bra tidsgrupp. Det finns många olika mätkön i Europaligorna och vissa föredrar att gå efter målögat snarare än siffrorna i botten. Ett tydligt tecken på ett stort självrespekterande seriöst lag som verkligen bryr sig om sin motståndare kommer att hittas när de tar sig till den övre halvan av tabellen eftersom det är där de till slut kommer att hamna. Leta efter lag som låter många av sina toppspelare rotera på grund av skador så att spelarna inte bär med sig många fler minnen från Europa till sin första Premier League-match.

Välj rätt tränare. Detta är en klyscha, men du måste ta dig tid att utvärdera tränaren. Spelarna spelar en stor roll för vad som händer på planen, men om tränaren har varit vid 30 års ålder måste han ha en genomtänkt plan som leder till framgång. Titta på lag med yngre tränare och jämför för att se hur bra tränare han är på att få fram det bästa ur sitt lag.

Sammanfattning

Som nybörjare kanske du tycker att det är förvirrande och att det tar längre tid att få ett positivt resultat av matcherna. Flera av de faktorer som kan avslöjas genom att följa den steg-för-steg-guide som listas ovan kommer dock att resultera i att man upptäcker ett starkt spel till förmån för din sida från den första avspark till den sista matchen. Genom att följa den här steg-för-steg-guiden kommer du gradvis att lära dig de viktiga faktorer som kommer att ge dig en fördel vid det prestigefyllda fotbollsspelet.