Hur man satsar på roulettebordet

Permanentning och hur den fungerar

En perm appliceras på en av linjerna på roulettebordet, antingen hela eller halva gånger. Säg att du bestämmer dig för att satsa på rött eller svart, då skulle du ha spenderat dina pengar i hel och halv kombination. Du får därför tillbaka dina marker men du stannar på din nuvarande insats.

Om du har köpt en hel och en halv roulettekombination vinner du en poäng eftersom du har satsat samma nummer flera gånger. Steg 1 till 4 avser att placera en insats på en av bordets yttre linjer.

Steg 5: Placera uppfinningen på 0-punkten.

Om du har vunnit ska det finnas en notering bredvid numret som visar att du har vunnit. Den här skrivningen är svagare än bordet, och därför förlorar du dina marker om någon annan satsar på 0-platsen.

Outside bet-insatser betalas inte ut när kulan inte har landat på något av numren. Om kulan landar på ett nummer på insatsen på insidan, placerar dealern en insats på utsidan på samma nummer.

Här är några exempel på externa satsningar på 0-platsen:

1. Långa odds betalas ut på 0, 00, 1, 2 och 3.

Denna satsning ger ett odds på 4 till 1.

2. Det samma gäller för jämna utbetalningar på 4, 5 och 6.

Denna satsning ger ett odds på 2 till 1.

Du kan fortfarande vinna om bollen landar någonstans på den yttre insatsen.

Outside-insatser placeras ofta tillsammans med inside-insatser. Detta är en enkel situation före spin där du får satsa på nummer utanför layouten.

Vad är externa nummer?

Alla nummer utanför layouten eller de svarta rutorna kallas vanligtvis för externa nummer. Oavsett om de ligger till vänster eller höger om 0 eller 00 kallas de ofta för outside bets.

Sällsynta externa nummer

Numren i den yttre rutan (0-9) har lägre utbetalning än de inre fyrkantiga numren (0-36) – oftast betalar de ut 15 till 1 eller till och med 20 till 1.

Den högre utbetalningen kan dock kompenseras med den attraktiva husfördelen genom större satsningar.

fördel av externa nummer

Numren i Outside Box har ett antal fördelar, särskilt i händelse av en streak.

a. Förlust av endast ett halvt chip med mindre än 24 poäng.

När du satsar på de yttre numren, särskilt på de yttre boxarna, förlorar du inte en marker som är lika stor som din satsning på de inre numren.

Anledningen till detta är att dealern är skyldig att ta dina marker om de är över ett visst antal, så att du inte förlorar en marker på insidan.

Dessutom utökar de yttre numren ditt spelområde. Istället för att stänga markerna på hela raden kan du öppna nya rader som ger dig möjlighet att spela på ett annat nummer.

Det finns en bättre utbetalning på 8 till 1 i stället för 5 till 1 om du satsar på boxar på 18 eller fler.

b. Större vinstmarginaler

Om du inte tror på det som sagts ovan kan du prova det här själv.

Om du tror på de uppsättningar med 18 eller fler som inte är vinnande nummer kan du ta tillbaka pengarna eller satsa på boxuppsättningarna (18 till 36).