Ultimata WoW Goblin Guiden

World of Warcraft Trading Card Game (WoW) är en slumpmässigt skapad miniserie av spel där spelare från hela världen spelar mot varandra med olika karaktärer. Spelet publicerades av Blizzard Entertainment i augusti 2009. Detta är den fjärde serien i serien Warcraft Universe. Korten i var och en av serierna består av en uppsättning slumpmässigt arrangerade delrutor. Det här kortspelet använder endast 4 grundläggande förmågor: First Blood, i andra hand Bloodthrist, Rogues gallery och Arcane regenerate. Totalt 8 underrutor kan bildas genom att använda First Blood, 10 totala underrutor genom Bloodthrist och 15 totala underrutor genom Arcane.

Bloodthrist-förmågor är tillgängliga när du använder vapen. Alla vapen kan användas som Bloodthrist-vapen. Listan över giltiga vapen är: Dagger, Mantle, One-Hand Mace, Shield, Lore Weapon, Fist och Polearm.

Varje tur finns det vissa typer av hjältar som antingen är neutrala eller Hearthglen. Oavsett vilken typ en hjälte är får de bara vara på samma plats med en enda typ av kort. Hjältar som är neutrala får inte befinna sig på samma plats med hjältar som är Hearthglen. neutrala hjältar kan inte gå med i ett lag som leds av en neutral hjälte och vice versa.

Grundläggande regler, spelare mot spelare

Under nybörjarfasen används de fyra grundläggande förmågorna Anpassa, avslöja, jämföra motståndare och kvickheter. Reveal är tillgänglig när du vill se din motståndares tre bästa kort. Genom att nivåhöja och öka den grundläggande statistiken ökar kraften hos grundläggande trollformler och talanger.

Basic-reglerna i duellfasen är i stort sett desamma som i Basic-reglerna. Avslöjandet är tillgängligt när du vill se din motståndares tre bästa kort. De olika korten blir synliga först när motståndaren avslöjar först. Om dina avslöjade kort är fler än din motståndares kommer du inte att avslöjas av dem.

Under striden visas de grundläggande nivåalternativen för att slå och springa. Välj en av de tre tillgängliga stridsstilarna: Blitz, Face tank och Damage point. Var och en av dessa alternativ har sina egna fördelar beroende på vilken hjälte du väljer. Till exempel kommer Blitz-hjälten att få extra undvikande kraft och attackkraft medan Face Tank kommer att få extra försvarskraft. Hjälten Damage point får lägre attack- och försvarskraft jämfört med de andra hjältarna.

Under lagens tur finns det några grundläggande regler som måste följas. Under sin tur kan man välja mellan att tjäna poäng eller få rustningspoäng. tjäna poäng genom att välja rätt förmåga, välja rätt föremål eller få200% erfarenhetspoäng behandlas som en hjälteklass. Rustningspoäng samlas varje gång du stiger i nivå!

Halvön Hellfire

Hellfire Peninsula är en öppen spelmiljö full av uppdrag! Många uppdrag kan utföras i hela zonen. Uppdragen varierar från lätta till svåra, beroende på hur mycket poäng du har samlat. Du får erfarenhetspoäng för alla avslutade uppdrag, så ju fler uppdrag du gör, desto fler erfarenhetspoäng får du.

För att avancera från en nivå till en annan måste du söka mellan de befintliga uppdragsgivarna i området. För att få tillgång till nya områden måste du slutföra en rad uppdrag i det föregående området.

Hellfire Peninsula är en karta för spelare mot spelare med en förstörbar miljö och utmanande spellägen. Spelets huvudsyfte är att försöka ta över fiendens fäste och få kontroll över artefakten. Ju större fängelsehålan är, desto större är svårigheten. Du kan samarbeta med dina vänner eller till och med genomföra ett solospel för att klara ditt uppdrag.

Spore

Spore är ett livssimuleringsspel. Du kan kontrollera resultatet av din art, dess fysiska utseende och till och med ditt DNA. Du kan manipulera den cellulära sammansättaren på olika sätt, bland annat genom förändringar i kost, teknologi och reproduktion. Du kan till exempel ha en varelse som består av cellernas avfallsprodukter, eller en vätska som består av hemkulturer.

Triljoner arter hade kunnat skapas och många fantastiska tekniker hade upptäckts om det inte hade varit för sporen. Spelet tvingar dig att tänka på sätt som andra spel inte gör. En prydnadssak som du kan placera på ditt spjut kan ladda dig med adrenalin, eller en meteorexplosion som utplånar en hel sida av marken. De slumpmässigt genererade uppdragen är nästan för bra för att vara sanna och kräver att du tänker på sätt som du vanligtvis gör i videospel.

Även om du inte skulle vilja spela bland alla videospel med realtidsstrategi bör Spore finnas med i din samling av spel som du vill prova. Spelet är unikt och kommer till dig när du minst anar det.