Fortfarande en okej pokerbluff

Jag antar att det är bättre att aldrig ha krypterat. Det hade bara varit slöseri med tid och ord, för att uttrycka sig milt. Så du sitter där och tittar på World Series of Poker på TV, när det är över, och du suckar tungt och besegrat och inser att du just inte hade någonting med det att göra. Du stönade och gnällde för dig själv i flera minuter, innan du slutligen erkände ditt nederlag.

torka bort leendet från ditt ansikte och adingo, du klarade det. Du stod inte bara där och bluffade, du följde faktiskt planen och du är ganska stolt över det. Nu tänker du: “Hur i hela friden ska jag få tillbaka den?”

Texas Holdem Poker är ett spel med streaks. Du måste vinna så många händer som möjligt och förlora så få som möjligt. Hemligheten är att kunna identifiera streaks och situationer för att dra nytta av dem. Det krävs en hel del erfarenhet för att göra det, och du behöver en rejäl bankrulle för att kunna rida ut svängningarna. Så för att komma igång behöver du lära dig några grundläggande tips.

Här är ett av de bästa Texas Holdem Poker-tipsen jag kan ge dig: När du väntar på en bra hand spelar du egentligen inte poker, du spelar ett psykologiskt spel. Försök med andra ord att klassificera dina motståndare i ett slags svaghet och se sedan om du kan manipulera dem så att de ger dig sina marker.

Det är slut när du får en hand som är bättre än din. Du lär dig inte så mycket om dina motståndare när du bara börjar. Du kan kanske få några praktiska rekommendationer senare, men för tillfället ska du bara fokusera på att bygga upp ditt rykte. Du vill träna dig själv på att identifiera vilka typer av spelare du kommer att kunna ta pengar från. Om du kan göra det kommer du att tjäna pengar automatiskt.

Ett av de bästa Texas Holdem Poker-tipsen jag kan ge dig är att lära dig att identifiera vilka typer av motståndare du kan ta pengar från. Det är lite som en astrologi för pokerspelare. Du tittar på dina motståndare och försöker lista ut dem. Riskerar de mycket pengar? Är de rädda för att riskera pengar? Har de enorma mängder tid att spela? När du har listat ut dem kan du manipulera dem så att de ger dig sina pengar.

Om de har allting i sin makt kommer de förstås snart att lära sig att du inte är oövervinnerlig. Det roliga med det är att veta vilka typer av händer du verkligen spelar och exakt hur du ska spela dem.

Ett av de Texas Holdem Poker-tips som ni säkert alla kommer ihåg handlar om att spelare inte spelar sina händer korrekt. Om du inte är uppmärksam på dina motståndare kommer du inte att vinna. Oops, förlåt. Det är ett av de större misstagen. Det är meningen att du ska vara uppmärksam på att inse vilka händer du spelar och vilka motståndare du försöker ta pengar från.

Det finns inget mer irriterande när du sitter där och lägger dig efter att någon annan redan har höjt och du lägger dig även på nästa. Varför lägga sig när du inte kommer att göra det? Du bör lägga dig varje hand som du inte kommer att lägga dig, om du inte har en riktigt bra hand.

Ett av de Texas Holdem Poker-tips som ni säkert alla kommer ihåg handlar om att spelarna ska bli upphetsade och lägga marker i potten när de har en bra hand. Det är bra, men gör det inte hela tiden. Vissa händer är helt enkelt för svåra för att få den handen. Lär dig att inse att du försöker förlora pengar och gå ut medan du fortfarande ligger före.

Det jag ska berätta kommer att vara mycket impopulärt, men jag är säker på att ni alla håller med om att det är värt några minuter. Det finns vissa typer av pokerspelare. Om du spelar mot en massa vårdslösa spelare kommer du att få många bad beats. Att studera spelare är svårt, men du måste börja uppmärksamma dina motståndare noga om du vill ha någon form av framgång.

Dessa typer av spelare är lättare att köpa sig problem med. Det är de spelare som är mest benägna att satsa mycket pengar på ingenting och som sedan är rädda för att förlora. När de får korten förväntar de sig att vinna. Om de får en riktig hand kommer de inte att vara glada över att dela sina vinster med två andra personer. De kommer att vara alltför upptagna med att försöka skydda sina vinster, och deras förluster är viktigare för dem.

Det bästa Texas Holdem Poker-tipset jag kan ge dig är att glömma bort legendariska pokerspelare. Unika namn på pokerspelare är inte viktiga i spel som Texas Holdem Poker. Även om du kallar dig själv för en fisk kommer ingen vid bordet att tro att du är en stor händelse.